Sjukvård

Ja,,,,herre gud, så har det hänt igen, det händer så ofta att man inte har reagerat, men ikväll så reagerade jag och varför gjorde jag det, jo min frus pappa har det svårt, han är gammal, en ålder som vi alla hoppas uppnå, men nu är ju det att våran så kallade fina sjukvård inte passar den ålder som har förberett den fina vård som vi har förmånen att njuta av.
Men nu är det så att vi kan fräsa av oss om vi blir behandlad som vi tycker är skit, men våran tidigare generation klagar inte, de bara tar emot och tiger, men de klagar över sina krämpor och de har ont, som min frus pappa t.e.x
fan va han har ont.....
Sjukvården skickar hem han, det verkar som om dom tror att han har en obotlig pest sjukdom, som de måste hålla sig borta ifrån,,,,,,,,,,fy fan så ruttet. 
Han har så svårt för att kissa, kan inte dagens sjukvård hantera sånt?
Jo om dom bara vill ta tummen ur ändan, men det vill dom inte, men lyfta en fet lön det vill dom, för om dom kan av beta flera på så kort tid som möjligt, ja då tjänar dom mycket pengar,,,,fy fan,,,så sjukt det är.
På tv:n ser man hur duktig sjukvården är, men jag vågar påstå att det är vissa belevade i vårt samhälle som åtnjuter den vården.
Jag vågar även påstå att politiker och sjukvården skiter i våra gamla (utom vid valtider).....







Delta hemma




Nu är delta hemma,,,,,,,men trött efter sjukhusvistelsen,,,,,,stackaren har ett 15-20 cm stort och djupt sår i halsen efter den pinne hon råka få i halsen efter lek på gräsmattan, hon ligger under min stol och snarkar, är så trött.
Delta krya på dig

Mitt första inlägg

Ja så har jag också börjat med att blogga, puh hur gör man, får väl försöka som jag gjore när jag var med i mötesplatsen, nog för idag,,,,hej svejs

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0