ONSDAG

Onsdag är till ända, inget särskilt har hänt, jo jag har dammsugit våran bil, får se vad morgondagen bjuder på, måste nog in till Nynäs och handdla lite, vad jag ska handla vet jag inte, min kone får ge förslag, hon har sin mötesdag på jobbet och kommer hem vid fyra tiden och sen middag, hon är ledig  fredag, men inte jag.
Hon bloggar som vanligt och jag fick lite inspiration, så nu hoppar mina pekfingrar på tangentbordet, de torde väl inte bli så många rader för mig, men ha de gött ni alla och ta  det lungt och stressa inte, tänk på den lilla pump ni har i bröstet,,,,,,,,
Gonatt på er alla
 


TISDAG KVÄLL

Jag är trött och har sura uppstötningar, men jag lever,,,,,,tror jag.
Jag ska inte skoja, vid min ålder (20 år) så ska man va gla, de är svårt numera för mig att plita fram kråkfötter,,,TYCKER NI INTE DE ?
Gumman min hon skriver så inne bomben, är nästa så de luktar bränt av datorn hennes, hon är en bra tjej på att få fram ord som hon sedan plitar ner på datorn......

Go natt på er, vi hörs nästa gång när fingrarna mina hoppar på datorn,,,,puss puss


Torsdag 09 10 08

Ska försöka skriva några rader, det är länge sen jag skrivit, jag har svårt numera att komma igång med skrivandet, jag är nog lat.
Nu har hösten kommit och löven börjar falla av, vi har en lång tråkig vinter framför oss, det positiva i det hela är att om tre månader så ser vi en ljusning, dagarna blir längre och våren och sommaren kommer, jag ser fram emot detta.
Lördag och söndag blir det att köra taxi igen, ska bli kul, nä nu kommer det inga mer ord ur min skalle.
Go natt på er alla...........

RSS 2.0